2010. június 9., szerda

Regi kedvenc táskái

1. Patricia Field kézitáska
2.Louis Vuitton Multi Color collection


3. Gucci Snowman in Africa

4. Hermés- Birkin

5.Gucci-Indy bag

22 megjegyzés:

  1. Húha az a Birkin szerepelt egy Szex és New York részben, csak piros színben.:-)

    VálaszTörlés
  2. honnan van minderre pénze? én nagyon szeretem Regit, de egyszerűen nem értem honnan van pénze ilyen luxus dolgokra. Hiszen ezek nem több 10.000 Ftos táskák, hanem több száz (millió esetleg) ennyire jól keresnek a modellek? én nem tudom, ezért kérdezem

    VálaszTörlés
  3. Hát mondjuk ez engem is érdekelne..

    VálaszTörlés
  4. a Gucci és a LV még "elérhető" áron kaphatóak...
    a Hermés táskára én is kivácsi lennék mert,ha jól számoltam az 900 000 Ft...

    VálaszTörlés
  5. a hermest biztos kapta szerintem mert az nagyon drága.. vagy lehet nem is igazi!!! figyu hermesre meg sarah jessica parker is varolistas.. érdekes h pont egy dukai regina kap egyett,értitek??!!! tuti kapta és nem ö vette es a gucci meg lv is kapja sztem ,ennyit nem keres!!

    VálaszTörlés
  6. ..vagy lehet nem is eredeti!és ha kapta..én is szeretnék kapni :D

    VálaszTörlés
  7. Szerintem teljesen mindegy, honnan van neki :)))

    VálaszTörlés
  8. Ezek a táskák amik a képen vannak eredetiek,és nem 5 forintos táska egyik sem,sőt,de hát látjátok a magyar "modellek" jól keresnek.
    Érdemes megnézni Debreczeni Zita blogját,és az ott található márkákat,na azok sem filléresek:).

    VálaszTörlés
  9. Először is a magyar modellek nem keresnek annyira jól,hogy ennyi ilyen kategóriűjú táskájuk legyen! Egyre vagy kettőre esetleg van pénzük azt nem mondom,de egy Hermés-Birkin táskára nincs!
    Debreczeni Zita párja pedig milliárdos,ő sem tudna mindennap Armani,D&G,Gucci,Burberry ruhákat és kiegészítőket venni!
    Én kedvelem a Zitát és Reginát is,de azért nem vagyok és vak se! Ne legyetek naívak!

    VálaszTörlés
  10. Igen, az anyagi része jó kérdés. Reginek milyen végzettsége van? Lehet, hogy a modellkedés mellett van "polgárii foglalkozása", ezért engedhet meg magának ilyen életszínvonalat. Nem?!

    VálaszTörlés
  11. Ha milliárdos barátod van mindent megvehetsz... lásd Kedves Ferenc és a Zimány Linda pókeres barátja. És szerintem a focisták se keresnek rosszul :)

    VálaszTörlés
  12. jo azért zitanak konnyu mert a kedves ferencé az armani pesten,gondolom rohadt olcson kapja a cuccokat, amugy meg nem hinnem h regina , zita es linda valaha is fuzettek volna ilyen drága cuccokert, a pasijaik vettek nekik tuti, eggyik sincs semmi lakas legalabb. az nem elitelendo h nem ok veszik mert ha magkapjak kapjak csak akkor legalabb regi ne jöjjön mer a tescos cuccaival mert rohadt alszent dolog!! mikor a tvben fandfbe nyomja otthon meg hermesbe! gáz!

    VálaszTörlés
  13. regine semmi vegzettsege nincsen csak erettsegi! l

    VálaszTörlés
  14. Jó kis lavina indult a témával kapcsolatban:) Reméljük ezek után választ is kapunk. Engem is érdekelne miből telik 2-3 millió forintos táskára valakinek ma MAGYARORSZÁGON!!

    VálaszTörlés
  15. frissítés a Regi és Zita oldalára is ráférne, ne hanyagoljuk el,úgy mint a Linda régi oldalát!

    VálaszTörlés
  16. Eloszor is ! ez a blog es a Zitas blogot se azert hoztam letre,hogy a penztarcajukba turkaljatok!!! Senkinek semmi köze,hogy honnan van ilyen-olyan taskajuk,cipojuk...Ha kaptak, ha megdolgoztak erte... Azert van a blog,h a kerdeseitekre valaszt kapjatok...Ezt a bejegyzest is erdekessegnek csinaltam, erre ez lett belole...Nem szeretnem ha tovabbra is ez lenne a tema mert akkor megszuntetem a hozzaszolasokat...!

    A blog azert nem volt frissitve,mert nem nagyon voltak kepek, de a heten mar lesznek ujak.....:]

    VálaszTörlés
  17. A hermes táskákra tényleg várólista van a külföldi celebekkel kezdve, kis hazánk nem hiszem, hogy a lista elején szerepelne...
    viszont igy tényleg a két ezer forintos pólókat nem értem ...
    BL.

    VálaszTörlés
  18. Egyedül a Hermés- Birkin táska tetszik, a többit nem méltatnám. Viszont láttam egy kiköpött ilyen tatyót az F&F honlapján, 5.000 Ft-ért. Fel lehet öltözni szépen kevés pénzből is, persze csak akkor, ha nem a márkát tartjuk a legfontosabbnak. Ezek szerint engem ezért néznek milliomosnak, pedig ha tudnák... :-)

    VálaszTörlés
  19. Gyerekek! A válasz egyszerű, csak nézzetek utána Fekete Rolandnak hívják az illetőt, aki éppen most Bánhidi Viviennel/Jóban rosszban/ kavar, annó a Fidesz kormány alatt, jóban volt Pintér úrral, és egy kis olajszőkítés közrejátszásával, megszedte magát, így kifizet minden nőt ezzel-azzal és ennyi. Nem hiába tartja a mondás amit nem tudsz megoldani pénzel, old meg sok pénzel, és ezeknek a lányoknak bizony van tarifájuk, csak éppen nem az utcán állnak.

    VálaszTörlés
  20. Ti mind irigy dögös vagytok! Nem mindegy nektek hogy honnan vannak a táskàk? Különben Regi férje focista és annyit keres, hogy havonta vehetneki táskákat! Ha-ha-ha!

    VálaszTörlés
  21. Azt akartam írni, hogy irigy dögök mert akik azt firtatták, hogy honnan van neki pénze a táskákra az mind az!!!

    VálaszTörlés
  22. Amùgy meg ti idiótàk, Pàrizsba bemész a Hermés üzletbe kiválasztott a tàskát, kifizetés a 2,5 milliót érte(amiről ti csak àlmodtok) és ennyi! Van egy Hermés tàskád!

    VálaszTörlés